NY TID - EFFEKTIVA MIKROORGANISMER EM (TARMFLORAN)

Ta det invärtes för tarmfloran - Använd på huden - Rengör hemmet - Behandla luften - Förbättra jorden

Jag är såå glad att jag kan erbjuda er dessa fantastiska produkter - Effektiva mikroorganismer med så mycket som 33 bakteriestammar. Produkterna är HACCP-godkända.

Produkterna

💚 NYHET - NY TID Start - förberedande för tarmfloran, som kur eller innan Ny Tid med eller utan örter. Bra om du har en väldigt känslig mage/tarm. Om du har t ex uppblåst mage och illaluktande gaser är det bra att börja med Ny Tid Start eftersom den är mildare. Doseringen bör då ökas långsamt till full dos samt tas efter måltid. Efter en första flaska/kur och upplevd bättring kan man därefter gå över till Ny Tid med eller utan örter. Öppnad flaska förvaras i kylskåp.

💚 NY TID med eller utan örter - för tarmfloran, uppbyggande. Öppnad flaska förvaras i kylskåp.

💚 NY TID Munspray - för bakteriefloran i munnen. Lätt att ta med sig. Behöver ej stå i kylskåp.

💚 NYTT HEM - för bakteriefloran på huden t ex genom bad, fotbad eller efter rakning, spraya i luften för lungorna, används till rengöring etc. Kan även användas till djur (städa omkring djuret, spraya på maten och pälsen, ett par droppar i dricksvattnet). Givetvis kan Ny Tid också användas till djurens mat och vatten. Sprayflaska finns.

💚 NYTT HEM STÄD (fettnedbrytande) - för bakteriefloran i ditt hem som också påverkar din bakterieflora. Sprayflaska finns.

💚 NY JORD - för att få ut optimalt av dina växter - växtnäring, kompostering, jordaktivering och växtvård, rabatter, gräs, krukväxter, fruktträd, buskar, rosor, vinrankor, mördarsniglar....

 

Läs gärna mer under respektive produkt och skrolla ner för mer omfattande information om EM effektiva mikroorganismer.

Snabb leverans - skickas oftast samma vardag. 

Beställ nu, så får du det förmodligen i morgon

Effektiva mikroorganismer (EM) upptäcktes av professor Higa i Japan 1987. Han förstod betydelsen av EM för hela jorden, naturen och människorna, och han gav sin upptäckt om EM till den ideella organisationen EMRO. Därför är det idag EMRO som delar ut licenser och bevakar arbetet med EM runt om i världen. Det är professor Higas upptäckt som dessa produkter är baserade på. Den tyska Med Dr Anna Katherina Zschocke´s EM-forskning och erfarenhet står också som förebild för detta arbete.

I västländerna är EM en snabbt växande marknad då allt fler människor upptäcker det på olika sätt. Inte bara för vår kropp utan även för trädgårdar, lantbruk och inom kommuner.

EM effektiva mikroorganismer består av en blandning av olika sorters mjölksyre-, jäst- och fotosyntesbakterier som jobbar ihop som ett lag.

Det finns tre grupper av välgörande mikroorganismer. Dessa förekommer sedan urminnes tider i naturen.

  1. En sort förekommer där vi ser processer av förruttnelse och stank, mögel, rost eller någon form av sjukdom.
  2. En annan sort där det finns renhet, harmoni, hälsa, blomster eller höstlöv i skogen som bryts ner, och faktiskt luktar gott.
  3. Och en tredje grupp – den största, som är neutral och anpassar sig för att hjälpa dessa mikroorganismer av de två ovan nämnda sorterna, som dominerar på stället.

EM hjälper till att bryta ner substanser var de än finns;  i jord, i mage, på huden etc, så att dessa substanser omvandlas till bl a näringsämnen som t ex kroppen själv inte kan producera som Vitamin B1, B2, B6, B12, K, folsyra, biotin, niacin, pantotensyra m m

Vår miljö - NYTT HEM STÄD neutral eller apelsindoft

Att ersätta alla kemiska rengöringsmedel i sitt hem, på jobbet etc blir en kraftfull förändring eftersom kemikalier är en stor belastning för vår organism. Börjar vi använda Nytt Hem Städ så förtränger vi de ogynnsamma bakterierna och skapar en hälsosam miljö, som kan påverka vårt yttre mikrobiom (bakterieflora) positivt.

Dr Zschocke använder även:

Hals och lungor - NYTT HEM

När vi sprayar Nytt Hem i luften och andas in det kan det även påverka bakteriefloran i hals och lungor. 

Huden - NYTT HEM

Ett välgörande bad ibland med 100 ml Nytt Hem i badvattnet, som ska inte vara mer än 40 grader. 

Steg 1 kommer att innebära en stor förändring för kroppen så rekommendationen är att vänta i 1-2 veckor innan steg 2 påbörjas.

 

Steg 2 innebär att behandla det inre mikrobiomet i mun, mage och tarmar.

Mun - NY TID MUNSPRAY

Bakteriefloran i munnen börjar förbereda maten vi äter och Ny Tid Munspray (högre pH-värde än Ny Tid) hjälper till i detta skede och kan effektivt påverka mag- och tarmfloran. Lätt att ta med sig då den inte behöver förvaras i kylen.

Mage och tarm - NY TID med eller utan örter

Den viktigaste delen, som kommer att påverka mag- och tarmfloran omedelbart, är att använda Ny Tid.

 

100% är helt avgörande för en bra produkt:

100% fullständig deklaration av innehållsämnen

100% utan tillsatser

100% fri från steriliseringsprocesser under tillverkning

100% icke frystorkade bakteriekulturer

100% flytande fermentprodukt med effektiva mikrroorganismer

100% vegansk

100% gluten- och laktosfri

100% allergivänlig

100% råkost

100% GMO-fri

100% återvunnet material i flaskorna

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen