PLÅSTER - Transdermala

 

  100% naturliga ingredienser

  Frisätts långsamt genom huden under 16-24 h

  Plåstren består av tre latexfria skiktlager

  Gluten-allergiker-vänlig

  Ett säkert, effektivt och bra alternativ till tabletter, kapslar och flytande kosttillskott

 

För dessa plåster används precis samma teknik som när man gör morfin- och nikotinplåster - transdermal teknik. Det möjliggör därför för lägre doser eftersom minimum 95 % absorberas och minimerar därmed risken för biverkningar.

Plåstret kan med fördel användas av glutenallergiker, och andra med tarmproblem och det är ju många, eftersom dessa grupper har svårt att tillgodogöra sig näring via tarmen.

Ingredienserna frisätts långsamt genom huden under 16-24 h och transporteras vidare via kroppens blodbanor. Därigenom förbigår de matsmältningen, som delvis förstör vitaminer innan de kan göra nytta.

 

Användning

Plåstret kan sättas var som helst på huden där det är torrt, rent och hårlöst. Axeln, ryggen, bakom örat och magen är särskilt bra ställen. Sätt inte där huden ofta rör sig, sträcks eller viks. Ta bort det använda plåstret efter 24 timmar och sätt på ett nytt vid samma tidpunkt varje dag, men placera dem på olika delar av din kropp för att minimera risken för en hudirritation.

 

Plaster_vid_levern

 

Alla förpackningarna räcker till en månadsdos för en person, som motsvarar ett plåster per dygn.

Om du är vid väldigt god hälsa, placerar plåstren på någon yngre eller om du kanske bara vill få förpackningen att räcka längre, då kan du använda en lägre dags- eller veckodos. Sätt då på dem mer sällan eller klipp ett plåster (när det ska användas) i 2-4 bitar med ren sax.

Du kan förstås använda flera olika sorters plåster samtidigt om du vill och har behov av det.

 

Effekt

Precis som med vanliga orala kosttillskott ger de märkbar effekt för dig om du har brist på eller har ett faktiskt behov av de aktuella ingredienserna. Vissa plåster kan du märka av redan inom timmar och andra plåster först efter ett antal veckor eller flera månader.

Behov, resultat och tidsperioder är högst individuella. En del märker av det väldigt snabbt, andra långsamt, vissa märker inte av något alls.

 

Agnetas kommentar

Det här är någonting att tänka på när du väljer hudvård - att allt som du sprayar eller smörjer på huden går in i blodomloppet på ca 30 sekunder. Välj naturligt istället för massor med kemikalier. Jag ger dig bra förslag under Hud- & Hårvård.

 

Vänligen observera att informationen om plåstren inte är avsedd att vare sig diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Informationen ska inte betraktas som medicinsk rådgivning.

 

Snabb leverans - skickas oftast samma vardag. 

Beställ nu, så får du det förmodligen i morgon.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen