NY TID FRAMTIDENS PROBIOTIKA - EFFEKTIVA MIKROORGANISMER EM

Ta det invärtes - Använd på huden - Rengör hemmet - Behandla luften - Förbättra jorden

Jag är såå glad att jag kan erbjuda er dessa fantastiska produkter för att ge optimal hälsa, en lugn mage och tarmar som sköter sig perfekt. Effektiva mikroorganismer med så mycket som 33 bakteriestammar. Jag har aldrig sett så många bakteriestammar i någon produkt tidigare. 

Produkterna

💚 NYHET - NY TID Start - förberedande, som kur eller innan Ny Tid med eller utan örter. Bra om du har en väldigt känslig mage/tarm. Om du har t ex uppblåst mage och illaluktande gaser är det bra att börja med Ny Tid Start eftersom den är mildare. Doseringen bör då ökas långsamt till full dos samt tas efter måltid. Efter en första flaska/kur och upplevd bättring kan man därefter gå över till Ny Tid med eller utan örter. Öppnad flaska förvaras i kylskåp.

💚 NY TID med eller utan örter - för bakterierfloran i mage/tarm, immunförsvar, uppbyggande. Öppnad flaska förvaras i kylskåp.

💚 NY TID Munspray - för bakteriefloran i munnen. Lätt att ta med sig. Behöver ej stå i kylskåp.

💚 NYTT HEM - för bakteriefloran på huden t ex genom bad, fotbad (svamp, nageltrång etc) eller efter rakning, spraya i luften för lungorna, används till rengöring etc. Kan även användas till djur (städa omkring djuret, spraya på maten och pälsen, ett par droppar i dricksvattnet). Givetvis kan Ny Tid också användas till djurens mat och vatten. Sprayflaska finns.

💚 NYTT HEM STÄD (fettnedbrytande) - för bakteriefloran i ditt hem som också påverkar din bakterieflora. Sprayflaska finns.

💚 NY JORD - för att få ut optimalt av dina växter - växtnäring, kompostering, jordaktivering och växtvård, rabatter, gräs, krukväxter, fruktträd, buskar, rosor, vinrankor, mördarsniglar....

 

Några kommentarer från användare av Ny Tid:

Jag fick ett mejl:

Hej Agneta!

Om du kommer ihåg mig..vi är inne på tredje flaskan med örter nu (varav en utan örter som vi började med) till vår handikappade stora lilla dotter.

Jag har ju funderat på varför Linas aptit vänt och hela hon börjar komma tillbaka som den pigga starka individ hon brukar vara. Det är fantastiskt . (Även om tarmen fortfarande är långsam). Dessutom går vikten ständigt uppåt. Nu har hon snart gått upp 3 kg på 2.5-3 månader. Från 37 kg till 40 kg. Vi har kämpat med hennes aptit på olika sätt men den största förändringen tillskriver jag NY TID mikrober för det är efter vi införde dessa som det började hända saker. Vi hade en flaska utan örter från början men sedan växlade vi till den med örter och nu är vi inne på andra flaska med örter (plus en tidigare utan örter alltså).

Jag sökte efter information på internet och hittade faktiskt forskning på att även nedsatt aptit kan ha sin grund i bakteriefloran. Lina hade ju stor brist på alla magbakterier. Så nu hoppas vi på fortsatt tillfrisknande :-) och fortsätter med Ny TID.

Kvinna 60 år - Det blev en väldigt stor skillnad direkt. Magen blev mycket lugnare och jag kände hur kroppen "längtade" efter att få detta till sig. Jag kombinerar med Pureness Matsmältningsenzym stark som är riktigt bra men som jag hoppas jag kan sluta med längre fram.

Barnfamilj - Vi har druckit den hela familjen varje dag och ätit för mycket onyttigt nu under julen. Alla mår jättebra i magen. Min mage har aldrig klarat så här myckt dålig mat förrut, och socker som det kan bli när det är jul!! Min tonårsson hade medelsvår acne som försvann. Min dotter som alltid haft diffusa magsmärtor klagar inte längre om det.

Kvinna 60 år - Magen blev lugn direkt, inga gaser och ingen uppkördhet. Tarmen jobbar bättre.

Mejla gärna och berätta om din erfarenhet

Läs gärna mer under respektive produkt och skrolla ner för mer omfattande information om EM effektiva mikroorganismer.

Effektiva mikroorganismer (EM) upptäcktes av professor Higa i Japan 1987. Han förstod betydelsen av EM för hela jorden, naturen och människorna, och han gav sin upptäckt om EM till den ideella organisationen EMRO. Därför är det idag EMRO som delar ut licenser och bevakar arbetet med EM runt om i världen. Det är professor Higas upptäckt som dessa produkter är baserade på.

EM konkurrerar bort de för oss ogynnsamma bakterierna och på så sätt utgör en avlastning för kroppen. Den tyska Med Dr Anna Katherina Zschocke´s EM-forskning och erfarenhet står också som förebild för detta arbete.

I västländerna är EM en snabbt växande marknad då allt fler människor upptäcker det på olika sätt. Inte bara för vår kropp utan även för trädgårdar, lantbruk och inom kommuner.

EM effektiva mikroorganismer består av en blandning av olika sorters mjölksyre-, jäst- och fotosyntesbakterier som jobbar ihop som ett lag.

Det finns tre grupper av välgörande mikroorganismer. Dessa förekommer sedan urminnes tider i naturen.

  1. En sort förekommer där vi ser processer av förruttnelse och stank, mögel, rost eller någon form av sjukdom.
  2. En annan sort där det finns renhet, harmoni, hälsa, blomster eller höstlöv i skogen som bryts ner, och faktiskt luktar gott.
  3. Och en tredje grupp – den största, som är neutral och anpassar sig för att hjälpa dessa mikroorganismer av de två ovan nämnda sorterna, som dominerar på stället.

Är det en obalans på en plats och man tillsätter EM återställs harmonin. På så sätt hjälper EM att justera miljön till det positiva. Det kan vara förklaringen till varför nästan alla djur som mer eller mindre kommer i kontakt med EM blir betydligt lugnare, då djur är mer känsliga för olika miljöer.

EM hjälper till att bryta ner substanser var de än finns;  i jord, i mage, på huden etc, så att dessa substanser omvandlas till bl a näringsämnen som t ex kroppen själv inte kan producera som Vitamin B1, B2, B6, B12, K, folsyra, biotin, niacin, pantotensyra m m

Följ denna enkla och effektiva 2-stegs-process för att få balans i din kropp. Börja med steg 1 om du  har stora hälsoproblem och mycket gifter runt omkring dig. Om du bara har små hälsoproblem så kan du gå direkt till steg 2

STEG 1

Vår miljö - NYTT HEM STÄD neutral eller apelsindoft

Att ersätta alla kemiska rengöringsmedel i sitt hem, på jobbet etc blir en kraftfull förändring eftersom kemikalier är en stor belastning för vår organism. Börjar vi använda Nytt Hem Städ så förtränger vi de ogynnsamma bakterierna och skapar en hälsosam miljö, som kan påverka vårt yttre mikrobiom (bakterieflora) positivt.

Dr Zschocke använder även:

Hals och lungor - NYTT HEM

När vi sprayar Nytt Hem i luften och andas in det kan det även påverka bakteriefloran i hals och lungor. 

Huden - NYTT HEM

Ett välgörande bad ibland med 100 ml Nytt Hem i badvattnet, som ska inte vara mer än 40 grader. 

Steg 1 kommer att innebära en stor förändring för kroppen så rekommendationen är att vänta i 1-2 veckor innan steg 2 påbörjas.

 

STEG 2

Steg 2 innebär att behandla det inre mikrobiomet i mun, mage och tarmar.

Mun - NY TID MUNSPRAY

Bakteriefloran i munnen börjar förbereda maten vi äter och Ny Tid Munspray (högre pH-värde än Ny Tid) hjälper till i detta skede och kan effektivt påverka mag- och tarmfloran. Lätt att ta med sig då den inte behöver förvaras i kylen.

Mage och tarm - NY TID med eller utan örter

Den viktigaste delen, som kommer att påverka mag- och tarmfloran omedelbart, är att använda Ny Tid. Ta 8 ml innan varje måltid (3 st) och svälj direkt.

 

100% är helt avgörande för en bra produkt:

100% fullständig deklaration av innehållsämnen

100% ekologisk

100% utan tillsatser

100% fri från steriliseringsprocesser under tillverkning

100% icke frystorkade bakteriekulturer

100% flytande fermentprodukt med effektiva mikrroorganismer

100% vegansk

100% gluten- och laktosfri

100% allergivänlig

100% råkost

100% GMO-fri

100% återvunnet matierial i flaskorna

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen