NYHET - FANTASTISKA EFFEKTIVA MIKROORGANISMER

 

Effektiva mikroorganismer (EM) upptäcktes av professor Higa i Japan 1987. Han förstod betydelsen av EM för hela jorden, naturen och människorna, och han gav sin upptäckt om EM till den ideella organisationen EMRO. Därför är det idag EMRO som delar ut licenser och bevakar arbetet med EM runt om i världen. Det är professor Higas upptäckt som dessa produkter är baserade på.

EM konkurrerar bort de för oss ogynnsamma bakterierna och på så sätt utgör en avlastning för kroppen. Den tyska Med Dr Anna Katherina Zschocke´s EM-forskning och erfarenhet, står också som förebild för detta arbete.

I västländerna är EM en snabbt växande marknad, då allt fler människor upptäcker det på olika sätt. Inte bara för vår kropp utan även för trädgårdar, lantbruk och inom kommuner.

EM effektiva mikroorganismer består av en blandning av cirka 13 olika sorters mjölksyre-, jäst- och fotosyntesbakterier, som jobbar ihop som ett lag.

Det finns tre grupper av välgörande mikroorganismer. Dessa förekommer sedan urminnes tider i naturen.

  1. En sort förekommer där vi ser processer av förruttnelse och stank, mögel, rost eller någon form av sjukdom.
  2. En annan sort där det finns renhet, harmoni, hälsa, blomster eller höstlöv i skogen som bryts ner, och faktiskt luktar gott.
  3. Och en tredje grupp – den största, som är neutral och anpassar sig för att hjälpa dessa mikroorganismer av de två ovan nämnda sorterna, som dominerar på stället.

Är det en obalans på en plats och man tillsätter EM återställs harmonin. På så sätt hjälper EM att justera miljön till det positiva. Det kan vara förklaringen till varför nästan alla djur som mer eller mindre kommer i kontakt med EM blir betydligt lugnare, då djur är mer känsliga för olika miljöer.

EM hjälper till att bryta ner substanser var de än finns, i jord, i mage, på huden etc, så att dessa substanser omvandlas till bl a näringsämnen, som t ex kroppen själv inte kan producera som Vitamin B1, B2, B6, B12, K, folsyra, biotin, niacin, pantotensyra m m.

 

Agnetas kommentar

Jag är fantastisk glad att jag kan erbjuda er dessa produkter. Inte probiotika, inte bajskapslar utan helt perfekta levande effektiva mikroorganismer. Börja försiktigt och öka i den takt din kropp vill.

 

Förbättra din egen jordmån! 

Följ denna enkla och effektiva 2-stegs-process, som finns under produkterna, för att få balans i din kropp. Börja med steg 1 om du  har stora hälsoproblem och mycket gifter runt omkring dig. Om du bara har små hälsoproblem så kan du gå direkt till steg 2.

 

STEG 1

Vår miljö - NYTT HEM STÄD neutral eller apelsindoft

Att ersätta alla kemiska rengöringsmedel i sitt hem, på jobbet etc blir en kraftfull förändring eftersom kemikalier är en stor belastning för vår organism. Börjar vi använda Nytt Hem Städ så förtränger vi de ogynnsamma bakterierna och skapar en hälsosam miljö, som kan påverka vårt yttre mikrobiom (bakterieflora) positivt.

Dr Zschocke använder även:

Hals och lungor - NYTT HEM

När vi sprayar Nytt Hem i luften och andas in det kan det även påverka bakteriefloran i hals och lungor. 

Huden - NYTT HEM

Ett välgörande bad ibland med 100 ml Nytt Hem i badvattnet, som ska inte vara mer än 40 grader. 

Steg 1 kommer att innebära en stor förändring för kroppen så rekommendationen är att vänta i 1-2 veckor innan steg 2 påbörjas.

 

STEG 2

Steg 2 innebär att behandla det inre mikrobiomet i mun, mage och tarmar.

Mun - NY TID MUNSPRAY

Bakteriefloran i munnen börjar förbereda maten vi äter och Ny Tid Munspray (högre pH-värde än Ny Tid) hjälper till i detta skede och kan effektivt påverka mag- och tarmfloran. Lätt att ta med sig då den inte behöver förvaras i kylen.

Mage och tarm - NY TID med eller utan örter

Den viktigaste delen, som kommer att påverka mag- och tarmfloran omedelbart, är att använda Ny Tid. Välj någon av doseringarna som står på flaskan och svälj direkt.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen